Online quiz, spel & teambuilding activiteiten

Nu het thuiswerken de nieuwe standaard is geworden kijkt iedereen wel weer eens uit naar een gezellige middag of avond met familie, collega’s of vrienden. Door corona is het steeds lastiger om nog wat leuks te kunnen doen met groepen, hierop hebben wij de ideale oplossing! Wij hebben een breed eigen aanbod aan online activiteiten die gegarandeerd spektakel opleveren en volledig corona proof zijn omdat ze online worden uitgevoerd.

De presentatie van de online quizzen, spel & teambuilding activiteiten gaan via Teams of Zoom, zo kan iedereen via zijn eigen apparaat meedoen. Ook is het mogelijk om teams te vormen om toch het teamgevoel te hebben. De antwoorden kunnen gegeven worden via de eigen mobiele telefoon, zo heeft iedereen dus zijn persoonlijke stemkastje.

Ons online aanbod is geschikt voor zowel jong als oud, collega’s, vrienden of familie. Wilt u het nog net iets specialer maken? Dan kunt u ervoor kiezen om onze borrelboxen te bestellen, vraag hierbij naar de mogelijkheden, in overleg is er heel veel mogelijk!

Voor een programma op maat kunt u contact met ons opnemen. We maken graag een voorstel voor u!

Ons aanbod aan online activiteiten:

Quiz gepersonaliseerd
vanaf € 795,00

Pubquiz
online vanaf € 395,00

Back to the ….
online vanaf € 395,00

Boys vs. Girls
online vanaf € 395,00

Gek op Holland
online vanaf € 395,00

Opsporingsspel
online vanaf € 395,00

Wie is de slimste?
online vanaf € 395,00

Muziek bingo
online vanaf € 395,00