Vacature

ENTHOUSIASTE EVENTBEGELEIDERS

Wij zoeken jou!
Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste eventbegeleiders die wel houden van een beetje eigen verantwoordelijkheid.
Ben jij op zoek naar een baan waarin je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt voor het organiseren van events?
Dan zijn we op zoek naar jou, dus lees snel verder!
Wij zoeken iemand die:

  • 18 jaar of ouder is en beschikt over een rijbewijs B (met min. 1 jaar rij ervaring)
  • Verantwoordelijk en zelfstandig te werk kan gaan
  • Sociaal en representatief is tegenover klanten en opdrachtgevers
  • Flexibele tijden kan werken
  • ’s Ochtends beschikbaar is op dinsdag, woensdag of vrijdag
  • Eventueel beschikbaar is in het weekend of andere doordeweekse dagen in overleg

Maar wat ga je dan precies doen?

Wij verzorgen door het hele land (winkel)openingen, promoties en andere kleinschalige events. Jouw dag begint vroeg op onze locatie in Holten of Deventer, hier pak jij de sleutels van het al ingepakte busje met alle materialen voor de opening. Voor vertrek neem je nog snel een kop koffie want je moet vaak vroeg op pad voor een opening.

Tijd om op de weg te gaan, van tevoren heb jij al gekeken of er geen files zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Eenmaal op locatie aangekomen maak je kennis met de klant en begroet je eventuele collega’s die al op locatie zijn, je bespreekt direct of er bijzonderheden zijn en waar je mag opbouwen. Nu ga jij je ding doen: je zorgt dat alles netjes opgebouwd wordt en test direct even of alles werkt voor het moment suprême. Een halfuur later is het dan eindelijk zover; er zal een praatje worden gehouden over de nieuwe winkel door de eigenaar of presentator en jij staat al klaar om de special effects te bedienen wanneer er afgeteld wordt om de winkel officieel te openen.


Alles goed gegaan? Mooie opening? Klant tevreden? Perfect! Jij zorgt ervoor dat alle gebruikte spullen opgeruimd worden en in jouw bus komen. Als je alles hebt gecheckt zeg je gedag tegen de klant en jouw collega’s op locatie en stap je met een tevreden gevoel weer in de bus terug naar kantoor. Terug op kantoor praat je bij met je collega’s en kijk je of er verder nog dingen moeten gebeuren. Alles klaar? Dan kun jij lekker naar huis met een voldaan gevoel!

Over De Koff

De Koff heeft al ruim 25 jaar ervaring in de verhuur, entertainment & evenementen branche. Wij zijn de totaal partner in de verzorging van themafeesten, ballonnendecoraties en verhuur. We hebben alles in huis om een feest, jubileum, opening of ander evenement compleet te maken. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt, denk je niet helemaal aan het profiel te voldoen? Wij staan open voor alle sollicitaties en samen kunnen we altijd kijken of er een match is.

Goed gevoel gekregen? Denk dan niet langer na en neem contact met ons op of stuur je sollicitatie op!

Je kunt je motivatie en CV per mail sturen naar henke@dekoff.nl of bellen naar 0548-542232.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.