Ik hou van Holland themafeest

499,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Locatie Holten
Beschikbaar
Locatie Deventer
Beschikbaar

Omschrijving

Bent u op zoek naar een themafeest? Een personeelsuitje waarbij uw collega’s in teamverband de strijd tegen elkaar aan gaan? Wij bieden u het themafeest Ik hou van Holland aan. Dit feest bestaat uit zowel teamwork als plezier.

Uw avond:

Zit u ook iedere zaterdagavond klaar voor de televisie? Kunt u ook zo genieten van de Hollandse hits die voorbij komen? U heeft nu de kans om het spel zelf te ervaren.

Wat heeft u nodig om deze avond te laten slagen?

  • 4 teams, het aantal personen kan variëren tot 250 personen
  • 1 teamcaptain per team
  • collega’s, vrienden of familieleden met een winnaarsmentaliteit
  • Een goed humeur
  • Kennis over Nederland in de breedste zin van het woord

Deze knotsgekke en gezellige show is een absolute topper!

Om de avond op zijn Hollands te beginnen, starten we met een lekker bakkie koffie. Na het bakkie leut gaan de vier teams de strijd met elkaar aan door onder andere het beantwoorden van algemene vragen, muziekfragmenten en natuurlijk het spellen van (niet al te moeilijke) woorden. Welke teamcaptain houdt de zenuwen in bedwang, bediend als snelste de drukknop en beantwoord de vragen goed?

Tussen de verschillende rondes is er tijd om een dansje te wagen, bij te kletsen en eventueel van een buffet te snoepen. De cadeauronde zal ook gespeeld worden. De teamcaptains zullen vragen moeten beantwoorden terwijl zij een tikkende confetti cadeau bom in handen hebben. Welk teamcaptain houdt het hoofd koel en beantwoordt de vragen goed? Maaaaaaar, gaat de bom af dan verlies je alle opgebouwde punten.

Om de avond in zijn geheel af te ronden, wordt er natuurlijk het finale spel gespeeld om erachter te komen welk team recht heeft op een titel. Wie durft er aan het rad te draaien en weet de antwoorden op dit cruciale moment?

Kortom: Alle ingrediënten voor een oer gezellige avond!

Voor wie is Ik hou van Holland geschikt?

Iedereen kan meedoen, jong en oud, we vormen tenslotte teams. En om eerlijk te zijn maakt het team met de meest uiteenlopende leeftijdscategorieën het meest kans om te winnen, ieder heeft namelijk zijn eigen specialismen.

Offerte aanvragen