Pubquiz op uw eigen locatie

2 uur 499,00

Incl. BTW

Producteigenschappen

Locatie Holten
Beschikbaar
Locatie Deventer
Beschikbaar

Omschrijving

Ga de strijd met elkaar aan met de Pubquiz
Ouderwets genieten tijdens deze knotsgekke quiz avond? Een personeelsuitje waarbij uw collega’s, vrienden of familieleden in teamverband de strijd tegen elkaar aan gaan? Wij bieden u de PubQuiz aan onder leiding van onze showmaster.

Ervaar de PubQuiz zelf
Kunt u de spanning aan? De pubquiz wordt digitaal gespeeld en alle teams hebben een digitaal kastje waarbij men een antwoord op de vragen mee kan geven. Geen lange nakijk rondes en aan het eind meteen een winnaar op groot scherm.
Wat heeft u nodig om deze avond te laten slagen? Teams van maximaal 6 personen per team, een flinke dosis gezelligheid en glamour en natuurlijk kennis en behendigheid om deze af te sluiten als winnaars!

Onze getalenteerde entertainer is gespecialiseerd in het creëren van een bruisende sfeer, waarbij humor en enthousiasme samenkomen in boeiende quizvragen. Met ons geavanceerde digitaal quiz systeem wordt het hele proces gestroomlijnd, van de vraagselectie tot het bijhouden van scores, zodat jij en je gasten je volledig kunnen concentreren op het plezier!

Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, of een andere bijeenkomst organiseert, onze pubquiz avond met entertainer en digitaal quiz systeem is geschikt voor diverse evenementen en groepsgroottes. Het brengt mensen samen, bevordert teamgeest en creëert een gezellige competitieve sfeer.

Haal het beste uit je evenement met onze professionele entertainer en digitaal quiz systeem! Boek nu en maak van je pubquiz avond een gegarandeerd succes. Laat het plezier beginnen!

Voor wie is Pubquiz geschikt?
Deze topper is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan meedoen, we vormen tenslotte teams. En om eerlijk te zijn maakt het team met de meest uiteenlopende leeftijdscategorieën ook het meest kans om te winnen, ieder heeft namelijk zijn eigen specialismen.
 

Compleet verzorgd themafeest

  • Duur programma: ± 2 uur
  • Dit feest kan op uw locatie uitgevoerd worden
  • Presentator
  • Geluidsinstallatie 10-200 personen
  • Kwis systeem

Offerte aanvragen