Pubquiz op uw locatie

2 uur 499,00

Incl. BTW

Pubquiz feest op uw locatie
>
  • Pubquiz feest op uw locatie
<

Omschrijving

Ga de strijd met elkaar aan met de Pubquiz
Ouderwets genieten tijdens deze knotsgekke quiz avond? Een personeelsuitje waarbij uw collega’s, vrienden of familieleden in teamverband de strijd tegen elkaar aan gaan? Wij bieden u de PubQuiz aan onder leiding van onze showmaster.

Ervaar de PubQuiz zelf
Kunt u de spanning aan? De pubquiz wordt digitaal gespeeld en alle teams hebben een digitaal kastje waarbij men een antwoord op de vragen mee kan geven. Geen lange nakijk rondes en aan het eind meteen een winnaar op groot scherm.
Wat heeft u nodig om deze avond te laten slagen? Teams van maximaal 6 personen per team, een flinke dosis gezelligheid en glamour en natuurlijk kennis en behendigheid om deze af te sluiten als winnaars!

Na binnenkomst gaat deze gezellige quiz beginnen. De showmaster heet u welkom en de pubquiz vragen en opdrachten vliegen voorbij. Bent u goed in het raden van de filmfragmenten en weet u nog welke acteur of actrice in een film uit 1983 speelde? Naast kennis, vragen wij onze gasten ook de nodige glitter en glamour.
We spelen verschillende spelrondes waarin uw kennis op de proef gesteld wordt.
Kortom: Ervaar de pubquiz tijdens deze gezellige quiz avond!

Voor wie is Pubquiz geschikt?
Deze topper is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan meedoen, we vormen tenslotte teams. En om eerlijk te zijn maakt het team met de meest uiteenlopende leeftijdscategorieën ook het meest kans om te winnen, ieder heeft namelijk zijn eigen specialismen.
 

Compleet verzorgd themafeest

  • Duur programma: ± 2 uur
  • Dit feest kan op uw locatie uitgevoerd worden
  • Presentator
  • Geluidsinstallatie 10-200 personen
  • Kwis systeem

Offerte aanvragen