Elektrische Toek

3 uur 57,50

Incl. BTW

Producteigenschappen

Locatie Holten
Beschikbaar

Omschrijving

Ontdek de omgeving van Holten, Haarle, Rijssen, Bathmen of Dijkerhoek zelf met een Toek. Door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug of de Borkeld? Onze elektrische Toek Toek is het ideale vervoersmiddel hiervoor. Wilt u een reservering maken voor vandaag? Dan kan dat alleen telefonisch 0548-54 22 32. 

 Helaas is het niet mogelijk op maandag en dinsdag met de toek te rijden ! 

Doordat de Toek een autokenteken heeft mag u niet overal met de elektrische toek op de Sallandse Heuvelrug en Holterberg komen. Wij hebben voor u een prachtige route die deels over de Sallandse Heuvelrug of de Borkeld gaat. Deze route krijgt u van ons gratis als u een dagdeel de toek heeft gehuurd.

De kosten om een toek te huren bedraagt € 57,50. U kunt met maximaal vier personen plaats nemen in de toek. De snelheid is rond 35km per uur. Voel de wind door uw haren en ervaar zelf de geuren van de ongerepte natuur met een geruislose toek. 

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom en kan mits aangelijnd ook mee in onze toek. Er zijn op de route genoeg plekken waar u een stop kunt maken bij een horeca gelegenheid. 

- Kies bij het uitchecken de juiste tijdsperiode eventueel kunt u een extra uur bijhuren. De toek wordt alleen bij daglicht verhuurd. In de winterperiode is de eindtijd 16.00 uur.


Route
Indien u bij ons vertrekt krijgt u van ons kosteloos een route. Deze route is maximaal 25km en duurt ongeveer anderhalf uur. Ivm de actieradius van de toek en wegen waar u niet overal mag rijden, is een eigen route rijden niet toegestaan. De route kunt u onderaan deze pagina downloaden als pdf bestand.

Wist u dat
* De bestuurder van de Toek Toek in het bezit moet zijn van een autorijbewijs (B).

* Kinderen veilig vervoerd dienen te worden in een geschikt auto kinderzitje. De toek is voorzien van gordels.

* De elektrische Toek een automaat is.

* Er voor max 4 personen per Toek een zitplaats beschikbaar is.

* Er een handig rekje achterop de toek zit, een opvouwbare rolator of rolstoel kan hierdoor mee. 

* Uw eigen auto bij ons kunt parkeren. 

* Wij geen toiletvoorziening hebben bij ons magazijn.

 

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Mogen honden mee?

Honden mogen aangelijnd in de toek mee.

Kan ik ook in de avond huren?

Dit is niet mogelijk! Alleen tijdens daglicht worden de toekjes verhuurd. Tijdens de wintertijd periode is de eindtijd 16.00 uur.

Beschikbare bestanden

Extra Productopties