High Toek

Op zoek naar een leuk uitje voor het gezin of de vrienden groep?

Het So High arrangement is een geschikte keuze als uitje voor kleinere groepen. Een heerlijke tour maken met de Toek en daarna genieten van een High Tea, een High Beer of een High Wine.

U bent bekend met het begrip High Tea?  We gieten het concept High Tea in een ander jasje. De Koff  heeft een High Beer en een High Wine arrangement tot leven gebracht. Het zelfde concept, een ander drankje.


Het High Beer arrangement bestaat uit een route met de Toek Toek van ongeveer 30 kilometer. Na afloop geniet van een proeverij van verschillende biersoorten en worden er bijpassende hapjes geserveerd.
Totale prijs per persoon bedraagt € 35,-


Het High Wine arrangement bestaat eveneens uit een route met de Toek Toek van ongeveer 30 kilometer. Als u deze tour heeft afgelegd kunt u genieten van verschillende soorten wijn en een heerlijk bijpassende hapjes geserveerd.
Totale prijs per persoon bedraagt € 39,-


Toch liever het arrangement met een High Tea? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Het High Tea arrangement bestaat uit een route met de Toek Toek van ongeveer 30 kilometer. Na afloop geniet u van een originele High Tea met verschillende soorten thee en diverse zoetigheden, sandwiches en lekkernijen.
Totale prijs per persoon bedraagt € 32,50. 

 

De So High arrangementen zijn mogelijk vanaf 4 personen.

Bestuurder dient minimaal 21 jaar oud te zijn en moet in het bezit zijn van een geldig B rijbewijs.

Borg: € 250,-

Er kunnen maximaal 4 personen in 1 toek toek.