Whack a mole

1 dag  162,50
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
430 cm
Breedte
430 cm
Hoogte
230 cm
Vervoer
Bus of aanhanger
Totaalgewicht
95 kg
Aantal valmatten
6
Aantal zandzakken
4

Omschrijving

Whack a mole huren!

Het populaire Whack-a-mole (mep de mol) spel komt echt tot leven! Zes spelers duiken op vanuit hun “molshopen” en stelen de ballen op het oppervlak. Maar pas op voor de speler in het midden, want hij of zij kan je slaan op je hoofd met de opblaasbare knuppel! De speler die de meeste ballen van de oppervlakte haalt, wint het spel. Er kunnen in totaal 7 spelers meespelen. Dit spel kan in teamverband maar ook individueel gespeeld worden. Leuk voor jong en oud!

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

Extra Productopties

75,00

Incl. BTW

Een middelgrote attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand...

1 dag 1,95

Incl. BTW

Het huren van valmat is verplicht als de attractie op een harde ondergrond staat. De WAS die per 1 juli 2023 is ingegaan geeft dit...