Sweeper - incl. op- en afbouw

1 dag  575,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
9500 cm
Breedte
9500 cm
Hoogte
220 cm
Stroom
3000 watt
Vervoer
Dit product kan enkel worden bezorgd
Totaalgewicht
366 kg
Aantal zandzakken
8

Omschrijving

Sweeper huren

Een spectaculaire attractie huren voor uw evenement? Wat dacht u van het huren van onze sweeper! De sweeper die wij in onze verhuur hebben is volkomen veilig en een geschikte attractie voor zowel kinderen als volwassenen. De sweeper is half-automatisch en dus zeer eenvoudig door een volwassen persoon te bedienen. De sweeper is in te stellen in diverse snelheden, waardoor de attractie veilig én een geschikte attractie voor kleine kinderen is. Deze mechanische sweeper wordt jaarlijks onderheven aan de veiligheidseisen. 

Specificaties 
Stroom:                                                                  Blower luchtkussen: 1100 Watt - sweeper: 1900 Watt
                                                                              2 stroomgroepen
Benodigde afmeting grondvlak:                                12 x 12 meter
Benodigde hoogte:                                                  Minimaal 3,5 meter

Verantwoordelijkheid
De Koff VOF, is niet aansprakelijk voor enig schade en/of letsel ontstaan tijdens het gebruik van de sweeper gedurende de gehele verhuurperiode. De huurde is verantwoordelijk voor alle ongevallen en schade aan of door de sweeper. Lees voor gebruik de gebruikershandleiding, deze krijgt u bij afname. Bewaar deze handleiding goed en handel altijd volgens de aangegeven voorschriften.

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Let op:

  • Benodigde ruimte van minimaal 6 x 6 meter en een hoogte van minimaal 3 meter.
  • Een plek moet bereikbaar zijn met de bakwagen
  • 2 vrije stroomgroepen (220V) binnen 25 meter
  • Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
  • Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid
  • I.v.m. uw eigen veiligheid, is het niet mogelijk om de sweeper zelf te vervoeren. De verhuur is alleen mogelijk wanneer wij de transport en op/ en afbouw mogen verzorgen. 

Heeft u meer vragen voor u de sweeper wenst te huren dan beantwoorden wij graag uw vragen!

Extra Productopties