Survival Stormbaan huren

1 dag  270,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1700 cm
Breedte
450 cm
Hoogte
500 cm
Vervoer
Aanhanger of bus
Totaalgewicht
175 kg
Voltage
220 volt
Aantal valmatten
20
Aantal zandzakken
12

Omschrijving

Survivalbaan huren!

Deze survivalbaan van 17 meter is een populaire hindernisbaan! Onze klanten huren deze stormbaan voor diverse gelegenheden. Zo wordt deze gave stormbaan veel gebruikt voor verhuur bij een sportevenement, zeskamp, voetbalclub of familiedag!

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

 

Extra Productopties

1 dag 1,95

Incl. BTW

Het huren van valmat is verplicht als de attractie op een harde ondergrond staat. De WAS die per 1 juli 2023 is ingegaan geeft dit...