Springkussen Amazone

1 dag  97,50
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
500 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
350 cm
Stroom
1100 watt
Vervoer
Bus of aanhanger
Totaalgewicht
95 kg
Overdekt
Ja
Aantal valmatten
5
Aantal zandzakken
6
Aantal personen
8

Omschrijving

Springkussen Amazone huren

Dit luchtkussen is een zeer aantrekkelijk springkussen. Populair door zijn vele speelobjecten op het springvlak waar kinderen op, over of omheen kunnen springen en spelen. Geschikt springkussen om te huren voor een buurtfeest, open dag, kinderfeest of bedrijfsfeest. Het springkussen is geschikt voor zowel kleine als grote kinderen en kan door zijn afmetingen gemakkelijk en snel op vele plekken worden neergezet.

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Veiligheid staat altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd ten kosten van de kwaliteit en dus de veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen (standaard meegeleverd) of zandzakken (dien je erbij te huren).
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, ben je verplicht valmatten erbij te huren. Belangrijk voor jouw eigen veiligheid!
    -  Wanneer je een luchtkussen huurt, ben je zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+).+)

Extra Productopties


52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...