Springkussen Multiplay Olifant

1 dag  127,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
350 cm
Vervoer
Aanhanger of bus
Totaalgewicht
120 kg
Overdekt
Nee
Voltage
220 volt
Aantal valmatten
10
Aantal zandzakken
6
Aantal personen
12

Omschrijving

Springkussen Multiplay Olifant huren!

Dit multiplay luchtkussen Olifant is een zeer aantrekkelijk springkussen. Populair door zijn vele speelobjecten op het springvlak waar kinderen op, over of omheen kunnen springen en spelen. Geschikt springkussen om te huren voor een buurtfeest, open dag, kinderfeest of bedrijfsfeest. Het springkussen is geschikt voor zowel kleine als grote kinderen en kan door zijn afmetingen gemakkelijk en snel op vele plekken worden neergezet.

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP: 
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken 
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

Extra Productopties

52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...