Springkussen Multiplay Brandweer

1 dag  127,50
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
530 cm
Breedte
650 cm
Hoogte
320 cm
Vervoer
Bus of aanhanger
Totaalgewicht
130 kg
Aantal valmatten
6
Aantal zandzakken
6
Aantal personen
12

Omschrijving

Multiplay Brandweer huren!

Dit leuke, 6,5 meter lange, multiplay springkussen met brandweer thema is een echte blikvanger! Doordat het springkussen overdekt is, kan het ook gebruikt worden op een regenachtige dag. Met de multiplay brandweer bezorg je de kinderen een fantastische dag!

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

Extra Productopties

52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...