Springkussen huren Holten

De Koff Verhuur uit Holten met vestigingen in Deventer en Raalte

Met een ruim assortiment aan attracties en springkussens, is er voor een ieder wel wat te huur in de omgeving van Deventer. Een zeskamp, bedrijf of buurtfeest? Met onze grote speelkussens zoals een stormbaan, lasergame arena of hindernisbaan kan ook de oudere jeugd zich uitstekend vermaken. Al onze verhuur spring en speelkussens beschikken over een veiligheidscertificaat en zijn goedgekeurd. Veiligheid staat bij ons voorop en dat betekent dat bij iedere plaatsing een uitvoerige inspectie plaats heeft alvorens een attractie of springkussen in gebruik genomen wordt. 

Na elk verhuur worden de producten in ons magazijn te Raalte gecontroleerd en schoon gemaakt. Om deze kwaliteit te waarborgen worden de attracties alleen vanuit ons magazijn in Raalte verhuurt.

Uiteraard kunnen wij u ook vrijblijvend adviseren welke attractie, springkussen of spel het best voor uw evenement past. Met meer dan 25 jaar ervaring weet u dat bij De Koff Verhuur uit Holten goed zit en altijd verzekerd bent van top springkussens en spel materialen.

U treft dan ook op onze website een groot aantal springkussens en speelmaterialen aan. De springkussen en spelmaterialen kunt u ook zelf af komen halen bij onze vestiging in Raalte. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de springkussens en andere attracties door ons te laten bezorgen. Hiervoor hanteren wij wel een minimum orderbedrag van € 180,00 incl. btw.