Springkussen Disco Olifant

1 dag  150,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
560 cm
Breedte
580 cm
Hoogte
600 cm
Vervoer
Bus of aanhanger
Totaalgewicht
140 kg
Overdekt
Ja
Aantal valmatten
12
Aantal zandzakken
6
Aantal personen
8

Omschrijving

Springkussen disco olifant huren!

Dit springkussen is voor iedere leeftijd wel een succes! Doordat er aan de binnenzijde twee discolampen en een geluidsinstallatie (optioneel) zijn aangebracht, kunnen de kinderen naar hartenlust dansen en springen! Het springkussen is voorzien van een regendak en een glijbaan.

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

Extra Productopties

1 dag 55,00

Incl. BTW

Voor muziek, karaoke of een presentatie

52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...