Skytube

1 dag  40,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
50 cm
Breedte
50 cm
Hoogte
700 cm
Totaalgewicht
15 kg

Omschrijving

Een speels effect creëren met de Skytube
Zoekt u een leuke manier om de opening van een evenement, bedrijf of een nieuw product in de schijnwerpers te zetten? De Skytube is een geschikte wijze om een feestelijke en gezellige sfeer neer te zetten. Deze blikvanger is niet te missen en is gegarandeerd een succes!

Skytube
De skytube is een ideale oplossing om uw feest leuk, aantrekkelijk en tot een succes maken. voor bijna elke feestgelegenheid is de skytube inzetbaar. De skytube wordt vaak gebruikt op sport evenementen, bedrijfsfeesten, openingen, jubileums, u kunt het zo gek niet verzinnen.


Waar kunt u de skytube gebruiken?
De skytube kunt u neerzetten op zowel een gras als stenen ondergrond. De blikvanger wordt op zijn plek gehouden door middel van scheerlijnen. De opening boven in de skytube, in combinatie met de luchtstroming, zorgen ervoor dat de skytube van links naar rechts en van boven naar beneden kan bewegen.

Waar kunt u de skytube voor gebruiken?
Onze sky tubes kunnen overal voor worden ingezet.

Creëer een speels effect en vang de aandacht van bezoekers tijdens een beurs, festival of
evenement. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
 
Skytube is verkrijgbaar in verschillende kleuren
De skytube is te verkrijgen in verschillende kleuren. Uw entree kunt u ook aankleden in de kleuren van uw bedrijfshuistijl. Is dit nog niet toereikend, dan is het ook mogelijk om de tubes te drukken met uw eigen logo, tekst of afbeeldingen. Een gepersonaliseerde skytube is natuurlijk vaker te gebruiken.