Sarah sportief 4 mtr. huren

3 dagen 40,00

Incl. BTW

Omschrijving

Is de sarah een sportief type en echte levens genieter? Deze sarah pop is er eentje waar het leven vanaf straalt. Met z'n imposante hoogte van 4 meter is deze opblaasbare pop een echte blikvanger in de buurt of feest locatie. 

De huurperiode bedraagt standaard 3 dagen. Is de jarige niet 50 jaar geworden. Wij leveren ook leeftijdbordjes met een andere leeftijd, bv als iemand 40 of 65 jaar is geworden. Vraag ernaar wanneer u de pop komt afhalen. De party sarah is niet weg te denken bij een feestje.

Verras uw collega, vriend of partner
Bij het bereiken van deze respectabele leeftijd heeft u de mogelijkheid om uw collega, vriend of partner eens goed in het zonnetje te zetten! Dit kunt u zeer goed bereiken met onze blikvangers. De blikvangers zijn echte eyecatchers omdat ze zo hoog zijn. De opblaasbare Sarah feest is op een flinke afstand al te zien en begroet de jarige met haar fles wijn!

Deze Sarah vervoer je gemakkelijk in een personenauto samen met meegeleverde blower en haringen. Deze pop heeft een hoogte van 4 meter en moet dus vastgezet worden met de touwen die hieraan vastzitten. 

Heb jezelf geen haspel? Huur dan een haspel erbij van 25 meter lang. Zo weet je zeker dat jouw opblaasbare pop rechtop staat. 

Afmetingen
Lengte is 1,5m, breedte 1,0m en hoogte 4m.

Wattage
380W


Meegeleverd
Haringen en een blower