Ranja Koe

1 dag  50,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
300 cm
Breedte
150 cm
Hoogte
230 cm
Vervoer
Auto

Omschrijving

Ranja Koe huren!

Huur onze speciale Ranja Koe en ervaar hoe het is om een koe te melken! Hoewel er geen melk uitkomt, kun je in plaats daarvan genieten van heerlijke ranja. Deze opvallende en vrolijke attractie is maar liefst 2 meter hoog en geschikt voor zowel jong als oud. Het is een echte blikvanger op elk evenement!

De emmer van de Ranja Koe kan gevuld worden met wel 15 liter ranja, genoeg om iedereen te voorzien van een verfrissend drankje. Of je nu een verjaardagsfeestje, een buurtbarbecue of een bedrijfsevenement organiseert, de Ranja Koe zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

De koe wordt geleverd met een emmer met 4 spenen, waardoor meerdere mensen tegelijkertijd van de ranja kunnen genieten. Het is een interactieve en leuke ervaring om zelf de ranja te "melken" en te schenken aan je vrienden, familie of collega's.

Als je de Ranja Koe liever alleen als eyecatcher wilt gebruiken, is dat ook mogelijk. Met zijn imposante formaat en kleurrijke uitstraling zal hij zeker de aandacht trekken en een geweldige toevoeging zijn aan elke feestelijke gelegenheid.

Dus waar wacht je nog op? Huur onze Ranja Koe en maak van jouw evenement een onvergetelijke en verfrissende ervaring voor iedereen!

Extra Productopties

52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...