Opblaasbare oudjes huren zoals abraham en sarah poppen

Opblaasoudjes huren in Holten, Heeten, Bathmen bij de Koff in Holten

Met een ruim assortiment aan verhuur opblaasbare poppen zoals een abraham, sarah, kerstman en baby slaagt u bij de Koff in Holten en Deventer altijd.  

U treft dan ook op onze website een groot aantal opblaasbare poppen aan. Deze kunt u zelf zowel in Holten of Deventer af halen. Eenvoudig online reserveren van een abraham of sarah doet u via onze website. U ziet niet alleen online meteen de prijs. U weet ook meteen of uw opblaasbare abraham of sarah nog te huur is.

Ons assortiment van blikvangers verandert regelmatig en daarom hebben wij voor ieder feest een geschikte Abraham en Sarah opblaaspop wel te huur in Holten, Bathmen, (Nieuw) Heeten, Gorssel, Harfsen, Raalte, Colmschate, Deventer, Rijssen, Nijverdal, Haarle, Markelo, Laren of Goor.

Naast abraham en sarah poppen verhuren wij ook nog een 7 meter hoge opblaasbare champagnefles, twee meter hoog kado of een giga grote kerstman. Wij hebben een groot assortiment feestpoppen in de verhuur naast al onze attracties. De prijs? Al onze prijzen zijn inclusief btw en veruit de goedkoopste in de regio. Het afhalen van de opblaasbare oudjes kunt u tijdens kantoortijden en zelfs in overleg op zaterdag of zondag doen. Als u bij ons een abraham of sarah niet kunt huren hoeft u niet verder te kijken. De Koff Verhuur uit Holten - Deventer heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van blikvangers zoals abraham's en sarah's.