Stormbaan Mega Jungle Track huren

1 dag  840,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
4500 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
800 cm
Aantal valmatten
12
Aantal zandzakken
30

Omschrijving

Mega Jungle Track

Onze spectaculaire stormbaan van 45 meter lang is een echte top attractie en mag niet ontbreken op uw evenement of zeskamp! De Mega Jungle Track bestaat uit 4 onderdelen, die eventueel ook los gehuurd kunnen worden:

  • Base Jump: Durf jij deze 5 meter hoge opblaasbare Jungle berg te beklimmen om er vervolgens in een vrije val vanaf te springen?
  • Bouncing Balls: Lukt het jou om zo snel mogelijk, zonder te vallen, over de grote rode ballen te rennen?
  • Klim Track: Klim op de berg en glij er vanaf!
  • Survival Track: Klim en kruim door deze spannende stormbaan en wees de eerste die over de eindstreep gaat!


Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens

Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

Extra Productopties

1 dag 1,95

Incl. BTW

Het huren van valmat is verplicht als de attractie op een harde ondergrond staat. De WAS die per 1 juli 2023 is ingegaan geeft dit...