Limbo dansen

1 dag  55,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
200 cm
Breedte
50 cm
Hoogte
300 cm
Vervoer
Auto

Omschrijving

Limbo Dansen

Who is ready to limboooo?
Bent u opzoek naar een leuke activiteit om je lenigheid nog eens op de proef te stellen? Dan is Limbo dansen een geschikte plezierige manier. Deze dans activiteit is geschikt voor jong en oud. Ben jij het lenigst? Dan win je dit spel met gemak!

Limbo dansen een leuke uitdaging geschikt voor veel gelegenheden. Met deze attractie in combinatie met lekker swingende muziek dans je de limbo als nooit te voren! Dans om de beurt onder de lat door. Kun je er niet onder door dansen? Dan ben je af. Op deze manier blijft alleen de beste over en elke ronde gaat de lat een stukje lager.
 
Waar kunt u de limbo attractie gebruiken?
De limbo attractie is gemakkelijk op en af te bouwen en kan op iedere plek worden neer gezet. In een tas past deze attractie in iedere auto.
De attractie neemt niet veel ruimte in dus deze attractie is makkelijk ergens neer te zetten.
 
Waarvoor kunt u de attractie gebruiken
Op een personeelsfeestje lekker met je collega’s dansen of misschien toch wel een thema feest in Caraïbische sferen. Deze attractie kan ook prima gebruikt worden als afsluiter van een zes kamp.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken

Extra Productopties

52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...