Levende sjoelbak huren

1 dag  215,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1300 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
300 cm
Vervoer
Aanhanger of bus
Totaalgewicht
125 kg
Voltage
220 volt

Omschrijving

Levende sjoelbak huren?

Sjoelen maar!
De levende sjoelbak is een leuke activiteit op ieder evenement. Dit spelkussen is leuk voor jong en oud. Sjoelen is een spel wat al generaties lang bestaat, maar in dit spel ben jij de sjoelsteen en moet je jezelf lanceren en hopen dat je in vakje met de meeste punten terecht komt!

Bang voor water?

Probeer dit maar eens… neem een aanloop spring op je band en schiet over de baan en hoppa het juiste vakje in. Maak 2 teams en het team wat eindigt met de meeste punten wint het spel. De levende sjoelbak is een populaire en onwijs leuke attractie. Ideaal voor in de warme zomermaanden waarbij je wel wat afkoeling kunt gebruiken.
 
Waar kun je de levende sjoelbak opzetten?
De sjoelbak is op meerdere plekken opzet baar, zo kun je hem op een grasveld neerzetten, maar ook op de straat. Het is zelfs mogelijk om hem binnen op te zetten alleen dient u rekening te houden met de afmeting en het water gebruik van de attractie.
 
Waar kun je de levende sjoelbak voor gebruiken?
De levende sjoelbak is prima inzetbaar als attractie voor een sport evenement of voor een buurt feest. Dit is niet een attractie die is verbonden aan een thema evenement. Dit maakt het artikel erg gewild.

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens

Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 


Begeleiding en toezicht

Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Let op: enkel te gebruiken op een zachte ondergrond (gras/kunstgras oid)

 

Extra Productopties