Klootschiet ballen huren

1 dag  5,00
Incl. BTW

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden? Dan is klootschieten wellicht iets voor jullie! Bij ons kun je klootschietballen huren voor een sportief spel in de buitenlucht.

Klootschieten is een traditioneel spel dat veel wordt gespeeld in het oosten van Nederland en Duitsland. Het spel wordt gespeeld met een houten bal, de kloot, die je zo ver mogelijk over een parcours moet gooien. Het parcours kan variëren van een weiland of bos tot een speciaal aangelegde baan.

Onze klootschietballen zijn van goede kwaliteit en geschikt voor beginners en gevorderden. Ook hebben we andere benodigdheden, zoals scorekaarten.

Het huren van de klootschietballen is makkelijk en betaalbaar. Je kunt de ballen bij ons ophalen op de gewenste datum en tijd en na afloop weer terugbrengen. Als je wilt, kunnen wij de ballen ook bij je laten bezorgen en ophalen tegen een kleine meerprijs.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en sportieve activiteit voor je volgende uitje, huur dan nu klootschietballen bij ons en geniet van een gezellige dag in de buitenlucht!