Klimtoren opblaasbaar

1 dag  260,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
800 cm
Breedte
800 cm
Hoogte
900 cm
Vervoer
Bus of aanhanger

Omschrijving

Klimtoren opblaasbaar huren

Bent u opzoek naar een leuke attractie maar ook een die in het teken staat van een angst overwinnen of laten zien wat je allemaal kunt? Dan is de opblaasbare klimtoren een perfecte keus!

Klimmen en klauteren
Kinderen klimmen het liefst overal op. Vaak mag dit niet, maar bij deze attractie juist wel! Met zijn 9 meter is het een best karwei om aan de top te komen! De kinderen kunnen op 2 kanten tegelijk klimmen. De moeilijkheidsgraad kan voor groot of klein aangepast worden. O, ja niet geheel onbelangrijk.. Mochten de waaghalsjes vallen van een lage hoogte dan vallen ze in het zachte luchtkussen en anders hangen ze veilig in een tuigje.  Wie is er dapper genoeg om deze toren te beklimmen? Deze attractie is geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf 6 t/m 15 jaar. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Houdt er dan rekening mee dat de begeleider, als de klimmer verzekerd dienen te worden middels klimtouw en klimtuigjes! Het klimtouw en de klimtuigjes worden meegeleverd. Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.


LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid! 

 

Extra Productopties

1 dag 1,95

Incl. BTW

Het huren van valmat is verplicht als de attractie op een harde ondergrond staat. De WAS die per 1 juli 2023 is ingegaan geeft dit...