JBL Partybox incl. microfoon huren

1 dag  30,00
Incl. BTW

Omschrijving

Een ultieme muziekbox huren? De JBL Partybox on the go is de ultieme Bluetooth-speaker met ingebouwde accu en heeft een draadloze microfoon

De Partybox On The Go is een echte partystarter. Met 100 Watt aan krachtig geluid, een diepe bass en een opvallende lichtshow steel je op elk feestje de show. Je kan eenvoudig je favoriete afspeellijsten streamen via Bluetooth en geniet tot wel 6 uur afspeeltijd.

Heb je geen Bluetooth? Maak dan gebruike van de aux ingangen of de usb ingang op deze partybox. Door zijn compacte design is de partybox gemakkelijk mee te nemen. Je kan hem zelfs over je schouder meenemen naar je eigen beachparty. 

Is één Partybox niet genoeg volume? Koppel dan nog een compatibele Partybox en verdubbel het volume.

Groots geluid, betoverende lichten en ongelofelijk krachtig geluid onderscheiden deze luidspreker van de rest. De JBL PartyBox 310 is een compacte, verrijdbare, spatwaterbestendige feestmachine als geen ander. Breng overal je favoriete afspeellijsten met je mee, van gezellig samenzijn thuis tot dansfeesten op het strand. Zorg voor grote feestelijke vibes met 240 watt kenmerkend JBL-geluid en een gesynchroniseerde lichtshow die meedeint op de beat. Steek de stekker in het stopcontact en blijf de hele nacht doorfeesten of rijd hem naar het kampvuur en geniet van de indrukwekkende batterijduur van 18 uur. Begin met feesten met de JBL PartyBox 310.

Test 2