Glijbaan Haai huren

1 dag  235,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1200 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
650 cm
Vervoer
Bus of aanhanger
Aantal valmatten
2

Omschrijving

Glijbaan Haai

Een super gave glijbaan in thema Haai! De glijbaan maakt het helemaal af. Het kussen is vormgegeven in opvallende kleuren. Luchtkussen  Het luchtkussen is geschikt voor zowel kleine als grote kinderen.

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

Springkussens huren in Overijssel en Gelderland
Voor het huren van een luchtkussen in de regio van Zwolle, Deventer, Enschede, Almelo, Rijssen, Dedemsvaart, Raalte, Kampen en Enschede. Hollewand Attractieverhuur voor de meeste keuze in mooie luchtkussens!

 

Extra Productopties

1 dag 1,95

Incl. BTW

Het huren van valmat is verplicht als de attractie op een harde ondergrond staat. De WAS die per 1 juli 2023 is ingegaan geeft dit...