Draaimolen Paddenstoel

1 dag  465,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
400 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
260 cm
Stroom
1250 watt
Totaalgewicht
650 kg
Aantal personen
9

Omschrijving

Draaimolen Paddenstoel huren

Prachtige draaimolen met plek voor 9 kinderen. Deze attractie is niet alleen heel leuk maar ziet er ook nog eens heel mooi uit. De prijs in inclusief de opbouw van de draaimolen.

Verantwoordelijkheid
Hollewand, is niet aansprakelijk voor enig schade en/of letsel ontstaan tijdens het gebruik van de rodeostier gedurende de gehele verhuurperiode. De huurde is verantwoordelijk voor alle ongevallen en schade aan of door de rodeostier . Lees voor het opzetten en beruiken van Rodeo stier de gebruikershandleiding, deze krijgt u bij afname. Bewaar deze handleiding goed en handel altijd volgens de aangegeven voorschriften.

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

Let op:

  • Benodigde ruimte van minimaal 7 x 7 meter en een hoogte van minimaal 3 meter.
  • De draaimolen kan alleen geplaatst worden als de locatie bereikbaar is met een bus.
  • 1 vrije stroomgroep (220V) binnen 25 meter.
  • Het is verplicht om de draaimolen af te zetten met hekwerk. Als u dit zelf niet heeft kunt u 10 hekken toevoegen bij uw bestelling.
  • I.v.m. uw eigen veiligheid, is het niet mogelijk om de draaimolen zelf te vervoeren. De verhuur is alleen mogelijk wanneer wij de transport mogen verzorgen. 
  • Mocht de draaimolen naar binnen moeten zijn we een minimale breedte van 185 cm nodig.

Heeft u meer vragen voor u de draaimolen wenst te huren dan beantwoorden wij graag uw vragen!

 

Extra Productopties