Curlingbaan huren

1 dag  356,95
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1500 cm
Breedte
200 cm

Omschrijving

Curlingbaan huren

Wil je een evenement organiseren met een winters thema? Of ben je op zoek naar een spel met een Olympisch tintje? Een kunststof curlingbaan huren kan tijdens alle weersomstandigheden en is in 10 minuten op te zetten. Uitstekend geschikt voor teambuilding, sportdag of een bedrijfsfeest!

Inbegrepen:

  • Kunststof baan op rol van 15 x 2 meter
  • 6 Eisstocke (curlingstenen)
  • 1 Doelschijf
  • Houten boarding om het einde van de baan

Transportafmeting:

  • 1 pallet van 120 x 100 cm
  • Krat met eisstocke

Hoe wordt curling gespeeld?

Curling wordt doorgaans gespeeld in 2 teams van 4 personen. Het doel van het team is om zoveel mogelijk stenen dichter bij het centrum van het HUIS (de zogeheten cirkels en middenstip) te krijgen dan de tegenstander. Tijdens officiële wedstrijden wordt er per wedstrijd 10 ENDS (games) gespeeld. In het geval van recreatief curling is 3 tot 5 gangbaar, een END duurt circa 5 minuten. Op de kunststof baan werp je enkel de eisstocke, maar wordt er niet geveegd.

Let op!

Om dit spel te kunnen gebruiken heb je een vlakke ondergrond nodig. De curlingbaan bestaat uit een speciale kunststof op rol. Mocht je twijfelen over de ondergrond dan kun je ons altijd om advies vragen. De baan moet uiteindelijk waterpas komen te liggen om het beste effect te hebben.

Extra Productopties

52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...