Bungeerunbaan huren

1 dag  180,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
1300 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
250 cm
Vervoer
Aanhanger of bus
Voltage
220 volt

Omschrijving

Bungeerunning

De 2 deelnemers krijgen een riem om met elastiek. Ze moeten de klittebandkussens zover mogelijk plakken om een hogere score te krijgen. Maar hoe verder je komt, hoe hoger de spanning op het elastiek...

Rennen maar!

Zit u hele dagen naar een computer scherm te kijken en heeft u zin in actie? Dan is de bungeerunbaan de geschikte oplossing voor u en uw collega’s.

Wie heeft de beste conditie?
Zeg eens eerlijk… wie van de collega’s heeft het grootste uithoudingsvermogen? Dit is een goede manier om te laten zien wie nu echt de beste conditie heeft. Je moet zo hard mogelijk rennen en zorgen dat je niet terug schiet. Je wordt vast gebonden aan een Bungee elastiek. 1, 2 , 3…START!!! Rennen maar. Wie komt er als eerste bij de finish? Hoe dichter je bij de finish bent hoe zwaarder het wordt. Dit komt door het elastiek waar je aan vast zit. Eén misstap en sjoeff  je wordt weer terug getrokken naar het begin.

Waar kun je de Bungee run baan gebruiken?
De Bungee run baan is te gebruiken binnen mits u een ruimte heeft die langer is dan 10 meter, breder dan 4 meter, en hoger dan 2 meter. Ook kunt u deze attractie op een stenen ondergrond en op gras plaatsen. Buiten komt de Bungee run baan beter tot zijn recht.

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

 

Extra Productopties

1 dag 1,95

Incl. BTW

Het huren van valmat is verplicht als de attractie op een harde ondergrond staat. De WAS die per 1 juli 2023 is ingegaan geeft dit...