Boksbal

1 dag  181,50
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
125 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
215 cm
Stroom
1000 watt
Totaalgewicht
150 kg

Omschrijving

Boksbal huren

Huur de Kermis Boksbal voor ieder evenement, feest, beurs of festival. Sla om de beurt tegen de boksbal en kom er achter wie de sterkste is! Het huren van deze boksautomaat geeft een echte competitie op ieder evenement.

Spelvorm

De boksbal kan gebruikt worden worden met en zonder muntinworp. De boksbal staat standaard ingesteld op vrij spelen. Dit betekent dat er geen muntinworp nodig is om te kunnen slaan. Evenementbezoekers kunnen gratis een poging wagen om zo hard mogelijk te slaan. Leuk voor een bedrijfsfeest of beurs. Er zijn ook evenementen die zich juist uitstekend lenen om wel een muntinworp te vragen. Wanneer je met de boksbal wilt huren en gebruik wilt maken van een muntinworp dan moet dit vooraf melden. Wij stellen dit namelijk vooraf in en dit kan op locatie niet meer worden gewijzigd. De machine werkt op € 0,50, €1,- en €2,- muntstukken.

Bezorging en op- en afbouw

Het is niet mogelijk om dit product zelf af te halen. Wij zorgen dat de Kermis Boksbal wordt opgebouwd en afgebroken. Het bezorgtarief wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers. Dit kun je eenvoudig zelf berekenen wanneer je het product toevoegt aan je winkelwagen.

Veiligheid 

Veiligheid staat altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan de eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat namelijk altijd ten kosten van de kwaliteit en dus de veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt.