Opblaasbare kerstman met cadeau huren

1 dag  65,00
Incl. BTW

Producteigenschappen

Locatie Holten
Beschikbaar
Locatie Deventer
Beschikbaar

Omschrijving

Vier de kerst met een reuzen opblaas kerstman.
Vind u kerst ook een mooie feestgelegenheid en wilt u dat delen met mensen in de buurt?
De reuzen kerstman is een blikvanger die niemand kan missen. Naast de gezellige kerst verlichting die de Koff aanbiedt, is er nu ook de mogelijkheid om een reuzen opblaas kerstman in de tuin te zetten. De kerstman zorgt voor een ultiem kerst gevoel.

Kerst zonder kerstman?!
Een kerstboom, kerstverlichting, sneeuw, gezelligheid en cadeautjes behoren tot het ultieme kerstgevoel. Maar wat is kerstmis zonder een kerstman? Deze reuzen opblaas kerstman verwelkomt uw gasten voor een schitterend kerstfeest.

Wilt u als bedrijf extra in de schijnwerpers staan tijdens de december maand? Deze reuzen kerstman is niet te missen en laat de hele omgeving weten dat u de passanten en bezoekers  een fijn kerstfeest wenst.


Waar kunt u de blikvanger plaatsen?
De opblaasbare reuzen kerstman kunt u op zowel gras als steen neerzetten. Ook wordt zo’n kerstman vaak ingehuurd om boven op een dak van een winkel te staan als decoratie. Doormiddel van de scheerlijnen wordt de kerstman op zijn plaats gehouden.

Waar wordt de reuzen kerstman voor gebruikt?
De naam zegt het al deze kerstman wordt gebruikt tijdens de feestdagen. Door bedrijven of door particulieren die kerstmis graag willen vieren en dit met meerdere mensen willen delen.

Productinformatie:

  • Afmetingen: 2 x 1 m
  • Stroom: 750 w

Standaard word bij dit product geleverd:

  • Blower
  • Gebruiksaanwijzing
  • Stroomhaspel ( alleen bij op- afbouw verzorgd)