Halve Abraham huren

1 dag  35,00
Incl. BTW

Omschrijving

Halve Abraham
Kent u die grote opblaasbare figuren die van heien en verre te zien zijn? Waarvan u sommigen liever niet voor uw deur heeft staan, maar o zo leuk zijn om te plaatsen bij uw familie, vrienden, kennissen of collega’s! dan biedt de Koff een groot aanbod aan blikvangers die een heugelijke dag onvergetelijk maakt.
 
Het bereiken van de 25e geboortedag kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Wilt u de jarige job goed verassen op een leuke maar ook grappige manier? Dan is de halve Abraham een geschikte passende keus. Laat dit een dag zijn die door middel van de halve Abrahamniet snel vergeten zal worden.
 
Waar kunt u de halve Abraham gebruiken?
De Sarah kun je op zowel gras als stenen plaatsen. Mocht u een grote ruimte in uw bedrijf of andere locatie beschikbaar hebben, dan kunt u de halve Sarah uiteraard ook daar plaatsen. Let op de hoogte van de opblaasbare blikvanger, deze is 4 meter. Om te zorgen dat de blikvanger op zijn plaats blijft staan dien je deze vast te zetten met de aan de pop bevestigde touwen, indien op gras met meegeleverde haringen.
 
Verrast uw de jarige job?
De halve opblaas Abraham is bedoeld voor de jarige die de mooie leeftijd van 25 heeft bereikt en om deze bijzondere gebeurtenis in het geheugen van de jarige te griffen.  Een leuke wijze om de jarige job te verrassen.