Bellenblaasmachine

1 dag  20,00
Incl. BTW

Omschrijving

Oneindig veel belletjes met deze bellenblaasmachine!
Door zijn kleine omvang kunt u deze bellenblaasmachine eenvoudig op grote hoogte ook plaatsen.

De bellenblaasmachine wordt standaard geleverd met 1 liter vloeistof. De vloeistof heeft geen nare geur en laat geen olieachtige residu achter.

Meer nodig dan 1 liter vloeitstof? Geen probleem iedere extra liter extra kost € 5,-

De Bubbletron is uitgerust met een geïntegreerde tank en een geavanceerd vloeistofdistributiesysteem. Een gemotoriseerd schoepenrad binnen de tank zorgt voor een voortdurende beweging, waardoor de tank gelijkmatig wordt gevuld met bellenblaasvloeistof. Door middel van een krachtige ventilator wordt er constant lucht door het schoepenrad geblazen, wat resulteert in een overvloed aan sfeervolle bubbels die elke minuut uit de Bubbletron stromen. Dit creëert een uiterst feestelijk effect dat vooral kinderen erg kunnen waarderen.

De Bubbletron kan eenvoudig worden bediend met de bijgeleverde afstandsbediening. Hierdoor kan het apparaat op een vaste locatie worden geplaatst en op afstand worden in- en uitgeschakeld. Met een energieverbruik van slechts 24 Watt kan de Bubbletron probleemloos op elk willekeurig stopcontact worden aangesloten.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Wat als ik meer dan 1 liter nodig ben?

U krijgt een jerrycan met 5 liter erbij geleverd. U kunt rustig meer verbruiken. Dit verrekenen wij bij terugkomst met u.

Hoe maak ik een reservering voor in het weekend?

Kies uw huurdag, bij het uitchecken kunt u aangeven dat de gebruiksdag in het weekend valt. Wij maken met u dan afspraken wanneer u de machine kunt afhalen en retour kunt komen brengen.