Uw eigen cadeau in ballon

9,95
incl. BTW

Producteigenschappen

Locatie Holten
Beschikbaar
Locatie Deventer
Beschikbaar

Omschrijving

Zeg het met ballonnen
Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor het nieuwe wereldwondertje of voor de jarige job? Denk dan aan het origineelste cadeau van Deventer en omstreken: Het kado in ballon!
Een kado in ballon is niet alleen erg leuk om te geven maar ook erg handig. Er is namelijk ook veel mogelijk. Naast een uitgebreid assortiment aan cadeaus is het is ook mogelijk om uw eigen cadeau mee te nemen naar onze winkel en in de ballon te laten verpakken.

Waarvoor is een kado in ballon geschikt?
Een kado in ballon is zeer geschikt als kraamcadeau en het is ook erg leuk om deze tijdens een verjaardag aan de jarige te overhandigen. Of wat dacht u als surprise op 5 december? Het geeft een leuk effect als u de ballon vult met confetti of papiersnippers en zo overhandigt aan de persoon van wie u het lootje heeft getrokken.

Doordat de ballon kwetsbaar word na het opblazen is het geen optie om deze te versturen via de post. U kunt ze bestellen bij ons en afhalen aan de Ondernemersweg 4E in Holten.

Hoe lang blijft de ballon blikvanger?
Ondanks dat het kado in ballon niet geschikt is voor verzending is deze behoorlijk sterk. Een ballon reageert namelijk op zijn omgeving. In het meest gunstige geval kan de ballon 14 dagen blijven staan! En wat ook een voordeel is, de ballon zal niet uit zichzelf knappen. Uiteindelijk ontsnapt de lucht uit de ballon, met andere woorden de ballon loopt vanzelf leeg.