Heliumboog per 2 meter

24,50
incl. BTW

Producteigenschappen

Locatie Holten
Beschikbaar
Locatie Deventer
Beschikbaar

Omschrijving


Zwevende ballonnen met onze heliumboog
 vanaf 2 meter

Deze ballonnenboog lijkt te zweven in de ruimte. Het zijn namelijk ballonnen gevuld met helium. Ideaal voor de aankleding van uw beursstand of als decoratie over uw dansvloer heen. De heliumboog is verkrijgbaar in stukken van 2 meter staat u niet in de weg en kan een aantal dagen blijven hangen.

Helium
Helium is een natuurlijk edelgas, onbrandbaar, niet explosief, niet giftig en maakt deel uit van onze atmosfeer. Door het gebruik van helium blijven ballonnen ongeveer 12 uur zweven. Wel dient er rekening met de weersomstandigheden gehouden te worden. Daarom raden wij u aan om de ballonnen zo kort mogelijk voor een evenement te vullen met helium.

Kleuren naar wens
De heliumboog van  is beschikbaar in verschillende kleurenmogelijkheden per 2 meter (gehele uitreklengte). Zo is er de mogelijkheid om één kleur te bestellen maar u kunt bijvoorbeeld ook meerdere kleuren aanvragen, zo is de ballonnenboog compleet naar uw wens aan te passen.

Een opening of event?
Gebruikt u de ballonnenboog tijdens de opening van uw pand of als decoratie tijdens uw event? bekijk dan ook eens onze optionele artikelen. Dit zijn artikelen waardoor u uw evenement net even naar een ander niveau tilt.

Optionele artikelen

  •  Een loper inclusief paaltjes, in diverse kleuren beschikbaar
  •  Confettishooters
  •  Countdown