Boog 5 meter

79,50
incl. BTW

Producteigenschappen

Locatie Holten
Beschikbaar
Locatie Deventer
Beschikbaar

Omschrijving

Ballonnenboog besteld u gemakkelijk bij De Koff

Bent u op zoek naar een vrolijke manier om uw gasten welkom te heten tijdens uw evenement? De ballonnenboog is bijna niet meer weg te denken tijdens een feestelijk evenement. Het is de perfecte manier om uw gasten welkom te heten en in het oog te springen.

De ene ballonnenboog is de andere niet

Ook bij deze ballonnendecoratie zijn er veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit formaten, kleuren en vormen. Bij onze verschillende bogen vindt je in de beschrijving waarvoor deze geschikt zijn, twijfelt u nog over de grootte? Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste maat ballonnenboog.

De traditionele boog bestaat uit één kleur. Met de keuze uit 39 kleuren is het bijna zonde om maar 1 tint te kiezen. Meng daarom uw favoriete kleuren of uw huisstijlkleuren voor een persoonlijke kleurencombinatie, wij kunnen tot wel 4 kleuren verwerken in uw boog. We maken hierin onderscheidt tussen pastel, metallic en kristal kleuren, voor ieder wat wils!

Diverse vormen en indelingen

Heeft u al kleuren in gedachten? Maar wilt u toch een andere draai aan uw ballonnenboog geven? Wij denken graag met u mee om een ballonnenboog op maat te maken in een leuk thema of met verschillende groottes van ballonnen. Ook hebben wij standaard ballonnenbogen in andere vormen, kies bijvoorbeeld ook eens voor:

  • Hartenboog
  • Heliumboog
  • Vierkante ballonnenboog

Uw logo op de ballonnen

Wilt u een complete merkbeleving neerzetten voor uw marketing actie? Een ballonnendecoratie met uw logo erop geeft net even dat extra stukje sfeerbeleving aan uw actie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u dan informeren over het drukken van uw logo op ballonnen.

Uw evenement

Ballonnen zijn echte sfeermakers. Dit maakt onze ballonnenboog van 5 meter een echte blikvanger. Maar wellicht is alleen een ballonnenboog niet genoeg voor uw evenement.

Kijkt u ook eens bij onze andere decoraties of leuke openingsattributen:

  • Een (rode) loper inclusief paaltjes
  • Confettishooters
  • Countdown
  • Heliumballonnen die u kunt uitdelen
  • Ballonnenclown
  • Ballonnenslinger, decoratie voor aan de wanden

Wilt u hier meer informatie over?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!