Cijfer van ballonnen huren

45,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Vervoer
Aanhanger of bus

Omschrijving

Tel de jaren
Bent u op zoek naar een origineel cadeau in de vorm van één of meerder cijfers? Ter ondersteuning van uw marketing actie of als verrassing tijdens een feestelijke gelegenheid? Wij kunnen onze ballonnendecoratie vormen naar een cijfer.

Voor wie is deze ballonnendecoratie geschikt?
Er zijn natuurlijk 101 reden te bedenken waarvoor deze ballonnendecoratie in de vorm van een cijfer geschikt zijn. Maar wij hebben voor u de meest gebruikte redenen voor u op een rijtje gezet.

  • Uw collega 10 jaar werkzaam bij het bedrijf?

Zet uw collega in het zonnetje door extra aandacht te vestigen op het feit dat hij een jubileum jaar bij het bedrijf werkt! Het is niet de gewoonste zaak van de wereld dat een medewerker zich jaren lang inzet voor één bedrijf.

  • Koper, zilver of goud?

Viert u uw koperen, zilveren of gouden bruiloft en bent u op zoek naar een manier om te tonen dat dit een bijzonder getal is? Als we getallen kunnen creëren dan kunnen uiteraard ook letters realiseren. Wilt uw liever letters, kijk dan verder op de pagina voor letterdecoratie. Kies de kleur die bij het jubileum past of ga voor uw favoriete kleur.

  • Jarige job!

Een verjaardag die gevierd mag worden? Of het nou gaat om 1, 10 of 100 jaar. Wij kunnen alle cijfers creëren die aansluiten bij de leeftijd van de jarige job.

Het cijfer aanpassen naar uw favoriete kleur?
Uiteraard kunt u kiezen voor 1 kleur ballonnen in het cijfer naar wens. Maar meerder kleuren geeft net even dat beetje extra sfeer aan de decoratie.

Heeft u liever dat de ballonnen aansluiten bij uw huisstijl, omdat u deze ballonnendecoratie gaat gebruiken in uw bedrijf of beursstand? Wij hebben 39 kleuren waaruit u kunt kiezen. Bekijk de kleuren Kies uw kleur op onze pagina ballonkleuren.