Ballonnenbloem

6,50
incl. BTW

Omschrijving

Vrolijke ballonnenbloem
Heeft uw locatie een brug of een saai stuk tijdens de route? Door onze ballonnendecoratie in de vorm van bloemen zorgt u ervoor dat het saaie stuk een sierlijk plaatje word.

Wat is de ballonnenbloem?
De ballonnenbloem is een ballonnendecoratie in de vorm van een bloem. Er zitten meerdere ballonnen aan elkaar geknoopt zodat deze set de vorm van een bloem krijgt.

Standaard ballonformaat
Standaard word de ballonnenbloem gevormd met ballonnen van 35 cm. Vind u dit te groot of te klein? Kies dan voor kleinere ballonnen of juist voor reuzenballonnen. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden

Zo kunt u de ballonnenbloem inzetten
Wilt u uw locatie extra vrolijk maken of de aandacht vestigen op een nieuw product? Deze vrolijke bloemen zorgen voor meer sfeer.

De reuze ballonnenbloem vult een zwembad mooi op en is super hip! Het staat chique en sfeervol tijdens uw (huwelijks)feest.

Uiteraard kunt u deze bloem ook boven uw beursstand ophangen. Zo krijgt u een vrolijke stand die er dan weer net even extra in het oog springt tussen al die andere stands.

Uw logo op de ballonnen
Wilt u een complete merkbeleving neerzetten voor uw marketing actie? Een ballonnendecoratie met uw logo erop geeft net even dat extra stukje sfeerbeleving aan uw actie.

Of gaat u trouwen en wilt u uw initialen of een bruidspaar op de ballon terug laten komen? Ook dat is mogelijk!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u dan informeren over het drukken van uw logo op ballonnen.