Bakfiets marktkraam huren

1 dag  65,00
Incl. BTW

Omschrijving

Op zoek naar een veelzijdige en unieke oplossing voor je marktkraam? Ontdek onze innovatieve marktkraam verhuur met een twist - een bakfiets marktkraam! Met deze bakfiets kun je niet alleen je producten op een opvallende manier presenteren, maar ook mobiel zijn en je kraam verplaatsen naar verschillende locaties.

Onze bakfiets marktkraam is perfect voor ambachtelijke markten, food festivals, braderieën en meer. Met voldoende ruimte en opslagmogelijkheden kun je jouw producten stijlvol uitstallen en tegelijkertijd gemakkelijk vervoeren.

Geniet van de vrijheid om je marktkraam overal te positioneren waar je doelgroep is, en trek de aandacht van voorbijgangers met deze charmante en functionele bakfiets. Het is een blikvanger op zichzelf en zal je merk en producten in de schijnwerpers zetten.

Flexibiliteit en originaliteit komen samen met onze bakfiets marktkraam verhuur. Bereik een breder publiek, verhoog je omzet en creëer een unieke marktervaring met onze mobiele en trendy oplossing. Huur nu onze bakfiets marktkraam en laat je onderneming groeien!

 

Extra Productopties

1 dag 30,00

Incl. BTW

Voor uw kerstmarkt of als poffertjeskraam