Verhuur van attracties en spellen door heel Nederland
De Koff heeft al ruim 20 jaar ervaring met de verhuur van diversen attracties, ballonnendecoraties, spellen en themafeesten. We zijn gevestigd in Holten en Vlaardingen, maar rijden door heel Nederland om uw evenement of feest compleet te maken.

Diverse attracties
Onze attractie verhuur hebben wij opgedeeld in diverse categorieën. Zo hebben wij speciaal voor de kinderen en volwassenen twee groepen luchtkussens gecreëerd.  Organiseert u liever een spelmiddag? Wij hebben een ruim assortiment aan spellen waarmee u de leukste combinaties kunt maken.

Zorg voor een verrassingseffect
Kent u die grote opblaasbare figuren, o.a.; abrahams, sara’s, baby’s of ooievaars? Deze kunt u van grote afstand al zien! Deze zijn leuk om te plaatsen bij uw familie, vrienden, kennissen of collega’s! Zorg voor het verrassingseffect met onze blikvangers.

Verhuur voor een compleet evenement
De koff bied niet alleen losse onderdelen. We kunnen met ons assortiment attractie verhuur ook complete evenementen verzorgen. Wilt u bijvoorbeeld ook iets te drinken en eten aanbieden tijdens uw evenement? En komt u niet verder dan die 20 glazen uit de kantine? De Koff verhuurt meerdere items met betrekking tot horeca en machines.

Bent u op zoek naar sfeer? Wilt u dit bereiken met licht en geluid? Wij verhuren ook aggregaten om uw evenement van stroom te voorzien. Niet zeker dat het droog blijft of een schaduwplek creëren? Huurt u dan ook één van onze tenten.

Huur een aanhanger
Heeft u geen passend vervoer? Geen probleem! U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een aanhanger te huren. Hiernaast kunnen wij u ook onze attractie en andere verhuur items afleveren, opbouwen, afbreken en als het nodig is begeleiden.

Attracties & Spelkussens

Blikvangers

Horeca en machines

Hulpmaterialen

Licht en geluid

Spellen (Oud Hollandse)

Special Effects & Openingen

Transport

Voordeelpakketten