Springkussen multiplay Piratenboot huren

1 dag  127,50
Incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
550 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
450 cm
Vervoer
Aanhanger of bus
Totaalgewicht
100 kg
Voltage
220 volt
Aantal valmatten
10
Aantal zandzakken
6
Aantal personen
12

Omschrijving

Springkussen multiplay Piratenboot huren

Springen en glijden in de Piratenboot multiplay
Bent u op zoek naar een springkussen waar zowel de jongere als de iets oudere kinderen op kunnen springen? De piratenboot multiplay is voor iedereen onder de 13 een beleving!

Alleen voor stoere jongens en meisjes
Durf jij dit stoere schip binnen te stappen en je uitleven als een echte piraat? Wees maar niet bang want de kapitein die dit springkussen begeleid zorgt goed voor jullie. Je kunt in deze piratenboot springen en er vanaf glijden. Jij en je vrienden hebben een hele dag plezier.

Veiligheid en kwaliteit van onze luchtkussens
Onze luchtkussens worden veel door kinderen gebruikt. Veiligheid staat dus altijd voorop! Al onze attracties voldoen aan strenge eisen van de in Nederland erkende keuringsinstanties zoals AIB-Vincotte Nederland, TUV en het liftinstituut. Wij werken altijd met kwaliteitsproducten, van bekende en kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Ons streven is niet om de goedkoopste aanbieder te zijn, dat gaat nanmelijk altijd ten kosten van kwaliteit en dus veiligheid! Wij onderscheiden ons in kwalitatief goede kussens, welke na elk gebruik grondig worden schoongemaakt. 

Begeleiding en toezicht
Wanneer u een luchtkussen huurt, bent u zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). Wilt u geen omkijken hebben naar de attractie? Dan kunt u er voor kiezen om ons personeel als begeleiding in te huren.

LET OP:
    -  Het is verplicht de attractie te verankeren, met haringen of zandzakken
    -  Indien de attractie op een harde ondergrond staat, bent u verplicht valmatten te huren. Belangrijk voor uw eigen veiligheid!

Extra Productopties

52,50

Incl. BTW

Een kleine attractie laten opbouwen? Standaard worden er haspels meegeleverd tot en met 25 meter. Heeft u een langere afstand dan ...