Clowns

U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment van clowns. Onze clowns kunt u inzetten voor kinderfeestjes, promotionele activiteiten, bruiloften, braderieën of bij een ander feest. Exclusief bij ons te boeken is Clown Flappie uit Holten. Clown Flappie is al jaren de clown voor de regio Overijssel waar hij meerdere malen per jaar te zien is in Rijssen, Almelo, Deventer, Heino en omgeving. Ook heeft Flappie een vriendje “Dompie” waar hij samen diverse kindershows mee geeft. Kijk bij de kindershows of de speciale kinderarrangementen voor de diverse mogelijkheden.

Zoekt u een clown die mooie en grappige dingen van ballonnen maakt? Onze clowns weten de leukste creaties te maken voor uw kinderen. Of het nu voor een beurs, verjaardag, klein of groot evenement in Overijssel, Gelderland, Drenthe of elders in Nederland is? Wij komen graag uw kinderen vermaken. Voor beschikbaarheid en reserveringen neemt u dan vandaag contact met ons op.

De minimum duur welke wij hanteren om bij u op locatie te komen is twee uur. Alle tarieven zijn inclusief 21% btw, maar exclusief reiskosten berekend vanaf Holten.

Kiest u voor één van de onderstaande clowns dan kiest u voor een hoop vermaak en plezier. Wij wensen u alvast een gezellig feest toe! Wilt u een vrijblijvende offerte of beschikbaarheid weten, bel dan vandaag nog met ons 0548 – 54 22 32.

Ballonnenclown
Vanaf € 160,-

Popcornclown
Vanaf € 195,-

Schminkclown
Vanaf € 160,-

Suikerspinclown
Vanaf € 195,-