De Koff Surprise

Bij Dompie & Flappie is niks zeker. Binnen dit arrangement zal Dompie en Flappie een kindershow van 30 minuten op een podium weggeven. De show is interactief met de kinderen. Het einde is spectaculair en zorgt dan ook voor veel hilariteit. Laat u verrassen door deze spetterde show.

Na de show zal Flappie de kinderen gedurende 2 uur schminken of voorzien van een vrolijke ballon die in de meest verschillende figuurtjes gedraaid worden.

De prijs is inclusief reiskosten binnen een straal van 200 km vanaf Holten.

Duur arrangement:
Het arrangement heeft een duur van 4 uur.

Standaard wordt bij dit product meegeleverd:

  • 1 uur modelleerballonnen clown
  • 1 uur schminkclown
  • 30 minuten durende kindershow van Dompie & Flappie
  • 4 uur springkussen naar keuze met maximale afmeting van 4 x 5 m
  • Blower
  • Stroomhaspel

Wat zeggen onze klanten over dit arrangement?

We hebben niets dan positieve berichten ontvangen over de aanwezigheid van “Clown Deventer” in ons winkelcentrum Vincent van Goghplein in Almelo. Wij willen hem graag bedanken voor zijn animatie!  Ook een ballonnenclown of goochelclown inhuren voor een kinderfeest of kindershow?

Wij waren er bijzonder mee in onze nopjes en hij heeft ook voortreffelijk zijn best gedaan. De kinderen waren zeer enthousiast en daar gaat het tenslotte om. Er waren zeker 35 kinderen aanwezig en hij heeft ze beslist niet vergeten. Zelfs een kind, weggedoken in een hoek, zocht hij op eigen initiatief op. Werd zeer gewaardeerd.