Easy up tent | 6x4 meter huren

1 dag  85,00
Incl. BTW

Omschrijving

Easy Up Tent 6 x 4 Meter - PVC Brandvertragend met Inclusief Zijwanden

Veiligheid, Gemak en Comfort in Één Tent

Ben je op zoek naar een betrouwbare en gemakkelijk op te zetten tent voor je volgende evenement? Zoek niet verder! Onze Easy Up Tent van 6 x 4 meter uit de Platinum-serie biedt je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle gelegenheid. Deze hoogwaardige tent is ideaal voor diverse toepassingen, van feesten en festivals tot zakelijke evenementen en tijdelijke overkappingen.

Snel en Eenvoudig Opzetten

Het unieke ontwerp van onze Easy Up Tent zorgt ervoor dat je binnen slechts één minuut een stabiele en veilige overkapping hebt staan. Dankzij het slimme uitklapsysteem en de verstelbare poten kun je de tent moeiteloos opzetten en afstellen op de gewenste hoogte. Geen gedoe meer met ingewikkelde constructies en lange opzettijden!

Hoogwaardige Materialen voor Maximale Duurzaamheid

Onze tent is gemaakt van PVC, een duurzaam en sterk materiaal dat bovendien brandvertragend is en waterdicht. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de tent, maar ook voor extra veiligheid tijdens je evenementen. Of het nu zonnig of regenachtig is, deze tent biedt uitstekende bescherming tegen de elementen.

Inclusief Zijwanden voor Extra Bescherming en Privacy

Deze Easy Up Tent wordt geleverd met zijwanden, waardoor je extra beschutting hebt tegen wind en regen. De zijwanden zorgen ook voor meer privacy, wat ideaal is voor besloten evenementen of wanneer je extra controle over de toegang wilt hebben. De zijwanden zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zodat je de tent snel kunt aanpassen aan de omstandigheden.

Veelzijdig en Multifunctioneel

Met afmetingen van 6 x 4 meter biedt deze tent voldoende ruimte voor diverse activiteiten. Of je nu een intiem diner, een informele bijeenkomst of een groots feest organiseert, deze tent biedt de flexibiliteit en ruimte die je nodig hebt. Bovendien is de tent geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Waarom Kiezen voor Onze Easy Up Tent?

  • Snel en eenvoudig op te zetten: binnen één minuut gebruiksklaar.
  • Hoogwaardige materialen: platinum PVC, brandvertragend en duurzaam.
  • Inclusief zijwanden: voor extra bescherming en privacy.
  • Veelzijdig inzetbaar: ideaal voor allerlei soorten evenementen.
  • Verstelbare hoogte: pas de tent aan naar jouw wensen en behoeften.

Huur Nu en Maak je Evenement Compleet!

Wacht niet langer en verzeker jezelf van een betrouwbare overkapping voor je volgende evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en huur de Easy Up Tent van 6 x 4 meter uit de Platinum-serie. Geniet van het gemak, de veiligheid en het comfort die onze tent te bieden heeft!

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Hoe zwaar weegt deze tent?

104 kG