9 tafelballonnen

9 Tafelballonnen, maximale volume
Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige wijze waarop u uw locatie decoreert? Wij hebben een sfeervolle oplossing voor u, onze tros van 9 tafelballonnen. Deze ballonnendecoratie zorgt voor maximale volume tijdens uw evenement.

Kleurrijke oplossing

Gaan bij u ook de haren overeind staan van blauwe tafelkleden, blauwe servetten en blauwe bekleding die over de stoelen heen geschoven word? Wilt u liever meer sfeer?  Wij zorgen ervoor dat de ruimte waarin u feest viert in korte tijd aangekleed wordt met kleur  en gezelligheid.
De set van 9 tafelballonnen zweven in de ruimte doordat we ze vullen met helium.  De tros geeft maximale sfeer maar staat niemand in de weg, de vloeren blijven immers vrij.

Uw wens
U kunt de ballonnen compleet aanpassen aan uw wensen. Wij hanteren een standaard ballonnen formaat van 35 cm. Dit formaat kan zowel groter als kleiner aangepast worden.

Wij durven gerust te zeggen dat we u een flinke kleuren assortiment aanbieden. Wij hebben namelijk 39 kleuren waaruit u kunt kiezen. Deze kleuren zijn weer onderverdeeld in categorieën, namelijk: Standaard, metallic en kristal.

Naast de kleurkeuze heeft u ook de optie om te kiezen voor een print. De Koff heeft een aantal ballonnen met print op voorraad. Wilt u liever het geheel persoonlijk maken? Kijk dan eens naar het ballonnen bedrukken.