Plafondballon extra luxe

Direct sfeer met onze set van plafondballon extra luxe
Bent u op zoek naar ballonnendecoratie voor uw evenement? De Koff verkoopt diverse set waaronder de set van plafondballon extra luxe.

Plafondballonnen, wat zijn dat?

Onze plafondballonnen zijn ballonnen gevuld met helium. Daardoor zijn ze gemakkelijk te plaatsen in knusse ruimten of te gebruiken in beursstands. Ze blijven hangen tegen het plafond aan.

U heeft de keuze uit een aantal sets:

  • plafondballon basis
  • plafondballon luxe
  • plafondballon extra luxe

Een antwoord op uw wens?
Heeft u de wens naar vrolijke, sfeervolle decoratie die ook nog eens volume hebben? Onze decoratie in de set van plafondballon extra luxe zijn de ultieme oplossing voor u. Deze ballonnen zweven tegen het plafond aan en uw ruimte is verder vrij van frutsels en fratsen. Sfeer toevoegen en geen ruimte verliezen.

De sets aanpassen naar uw favoriete kleur?
Met plafondballon extra luxe maken wij een mooie ballonnendecoratie. Uiteraard kunt u kiezen voor 1 kleur ballonnen. Maar meerder kleuren geeft net even dat beetje extra sfeer aan de decoratie.

Heeft u liever dat de ballonnen aansluiten bij uw huisstijl, omdat u deze ballonnendecoratie gaat gebruiken in uw bedrijf of beursstand? Wij hebben 39 kleuren waaruit u kunt kiezen. Bekijk de kleuren Kies uw kleur op onze pagina ballonkleuren.


Prijs: € 12,75 per stuk

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op via de “reserveer nu” knop.