Helium ballon

Uitdelen of op laten stijgen?
Wilt u tijdens uw evenement helium ballonnen uitdelen of ballonnen laten opstijgen? Wij verkopen niet alleen de ballonnen, we leveren alle benodigdheden om uw evenement te laten slagen.

Helium
Helium is een natuurlijk edelgas, onbrandbaar, niet explosief, niet giftig en maakt deel uit van onze atmosfeer. Door het gebruik van helium blijven ballonnen ongeveer 12 uur zweven. Wel dient er rekening met de weersomstandigheden gehouden te worden. Daarom raden wij u aan om de ballonnen zo kort mogelijk voor een evenement te vullen met helium.

Kleuren naar wens
De heliumballonnen kunt u bestellen in verschillende kleurenmogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid om de heliumballonnen in één kleur te bestellen maar u kunt bijvoorbeeld ook meerdere kleuren aanvragen, de kleuren van de ballonnen zijn aan te passen naar uw wens.

Maar niet alleen de kleur is aan te passen, ook het formaat heeft meerdere opties. Standaard word de ballon in het formaat van 35 cm geleverd. Maar reuze ballonnen behoren ook tot de mogelijkheid. Vraag er naar bij onze medewerkers.

Wat is helium?
Heliumgas is een natuurlijk edelgas, onbrandbaar, niet explosief, niet giftig en maakt deel uit van onze atmosfeer.
Aangezien helium een vluchtige eigenschap heeft is dit beperkt houdbaar in ballonnen. Denk hierbij aan 8 tot 12 uur, in de beste omstandigheden. Wilt u de heliumballonnen langer houdbaar maken maakt dan gebruik van onze high float optie.

Let op:
Geen high float? Wij raden u aan om de ballonnen voor een evenement zo kort mogelijk voorafgaand te bestellen.