Ballonnenslinger per meter

Weg met gefrutsel en gekreuk, de ballonnenslinger van 1 meter is uw antwoord

Bent u dat gefrutsel met die plastic slingers ook zo zat? Wilt u voor het zoveelste jaar uw stand aankleden met papierenslingers? En zijn deze gescheurd, gekreukt en verkleurd? Wij kunnen u een oplossing bieden die veel netter staat en meer volume geeft, onze ballonnenslinger van 1 meter.

Wat is de ballonnenslinger?
De ballonnenslinger ballonnenslinger van 1 meter is een sliert van ballonnen die geschikt is als binnen en buiten decoratie. De sliert is niet alleen echte eyecatcher maar het geeft uw pand, stand of oprijlaan direct een feestelijk uiterlijk.

De standaard ballonnenslinger word geleverd met lucht gevulde ballonnen, deze ballonnen zijn uitermate geshikt voor buitendecoratie. Denk hierbij aan de gevel van uw pand. Maar u kunt ook kiezen voor helium ballonnen. De heliumballonnen maken het mogelijk om dansvloeren en podiums te overbruggen. Het geeft een extra mooie zwevend effect.

39 tinten
U heeft de keuze uit 39 tinten. Het zijn kleuren verdeeld onder standaard tinten, metallic tinten en kristal tinten. Kijk voor het complete kleuren schema op de ballonkleuren pagina.

Per meter
U heeft de mogelijkheid om de ballonnenslinger te bestellen vanaf 1 meter. U betaalt ook per meter, dus eigenlijk kunt de ballonnensliert zo lang maken als u wenst. U kunt ook stukken van 1 meter bestellen zodat u her en der de versiering kan aanbrengen.

Heeft u geen idee hoeveel meter u nodig heeft? Of wat in uw specifieke geval een mooie decoratie is? Leg ons uit waarmee u zit en onze medewerkers geven u tal van ballonnendecoratie opties.

De prijs is € 15,- per meter.

Uw evenement
Ballonnen zijn echte sfeermakers. Dit maakt onze ballonnenboog van 5 meter een echte blikvanger. Maar wellicht is alleen een ballonnenboog niet genoeg voor uw evenement.

Kijkt u ook eens bij onze andere decoraties of leuke openingsattributen:

  • Een (rode) loper inclusief paaltjes
  • Confettishooters
  • Countdown
  • Heliumballonnen die u kunt uitdelen
  • Ballonnenclown
  • Ballonnenslinger, decoratie voor aan de wanden

Wilt u hier meer informatie over?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!