Cloudbuster

De cloudbuster is speciaal voor de dromers
Wilt u een dromerig effect creëren? Geen standaard pilaar maar liever één die vast zit aan een sierlijk lint? Kies dan voor onze Cloudbuster.

Wat is een cloudbuster?
De cloudbuster bestaat uit diverse kleine ballonnen met een gewicht die zorgen voor een stabiele basis. Een lint en een aantal kleine ballonnen vast gemaakt aan één grote heliumballon als top. Ondanks dat de cloudbuster geschikt is voor buiten gebruikt, is de ballonnendecoratie meer geschikt in uw feestzaal gebruiken. Dit doordat de ballonnen mee wiegen met de wind. Mocht u toch besluiten om de cloudbuster buiten te gebruiken, let er dan op dat de ballon vrij staat zodat deze niet kapot knapt.

De cloudbuster is verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast is deze ballon verkrijgbaar met verscheidene prints. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Voor wie is de cloudbuster geschikt?
U kunt de ballonnenpilaar in de cloudbuster variant gebruiken als decoratie tijdens uw huwelijksdag of tijdens uw verjaardagsfeest. Maar behandeld met high float kan deze ballon enkele weken goed blijven. Dit maakt ons product uitermate geschikt voor beurspresentaties.

Uw logo op Cloudbuster
Wilt u een complete merkbeleving neerzetten voor uw marketing actie? Een ballonnendecoratie met uw logo erop geeft net even dat extra stukje sfeerbeleving aan uw actie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u dan informeren over het drukken van uw logo op ballonnen.

Heeft u liever een pilaar zonder lint en helium?
Bekijk dan onze andere ballonnendecoratie. Wij kunnen u de ballonnenboom, de bloem pilaar en het trouwprieel aanbieden. Deze ballonnenversiering kunt u ook voor decoratie tijdens uw evenement gebruiken.