Ballonnenboog 9 meter

De ballonnenboog van 9 meter is een perfecte keuze.
Heeft u ballonnendecoratie nodig voor uw feestelijke gelegenheid? Bij ons heeft u de mogelijkheid uit diverse ballonnendecoraties, waaronder de ballonnenboog van 9 meter

Een gigantische ballonnenboog van 9 meter?
Wij zijn in staat om een ballonnenboog van 9 meter voor u te creëren. Onze ballonnen zijn verkrijgbaar in 41 kleuren, hierdoor worden de mogelijkheden qua kleuren combinatie eindeloos. U kunt kiezen voor een ballonnenboog van 9 meter in één kleur maar u kunt ook kiezen voor alle kleuren van de regenboog. Ziet u liever de kleuren van uw huisstijl terug in de boog? Ook dat is een goede mogelijkheid.

Uw logo op de ballonnen
Wilt u een complete merkbeleving neerzetten voor uw marketing actie? Een ballonnendecoratie met uw logo erop geeft net even dat extra stukje sfeerbeleving aan uw actie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u dan informeren over het drukken van uw logo op ballonnen.

Uw evenement
Ballonnen zijn echte sfeermakers. Dit maakt onze ballonnenboog van 9 meter een echte blikvanger. Maar wellicht is alleen een ballonnenboog niet genoeg voor uw evenement.

Een complete aankleding?
Bent u op zoek naar de mogelijkheid om naast deze ballonnendecoratie uit te breiden? We hebben ook de volgende opties:

  • Een (rode) loper inclusief paaltjes
  • Confettishooters
  • Countdown
  • Heliumballonnen die u kunt uitdelen
  • Ballonnenclown
  • Ballonnenslinger, decoratie voor aan de wanden

Wilt u hier meer informatie over?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!