Autoversiering

Autoversiering hoeft niet saai te zijn!
Vind u de traditionele autoversiering saai? Heeft u al besloten om het traditionele boeket bloemen om te ruilen voor een boeket van ballonnen? Dan zouden wij ook zeker het boeket bloemen op uw trouwauto omruilen voor onze autoversiering.

Kies voor het boeket van ballonnen!
Direct bij uw aankomst zet u de gewenste sfeer neer door middel van uw autoversiering. Deze sfeer zal de toon zetten van uw dag en kunt u gemakkelijk overal terug laten komen.

Waait de autoversiering niet weg?
Wij bevestigen de ballondecoratie door middel van een sticker op de gewenste plek aan de auto. Of we knopen het boeket ballonnen vast aan de antenne. Huurt u een auto? Vraag dan aan uw verhuurder of je gebruik mag maken van een sticker.

Vele mogelijkheden.
Heeft u een idee over hoe de huwelijksdecoratie op uw auto eruit moet zien? Maar heeft u geen idee hoe u dit wilt verwezelijken? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies want er zijn vele mogelijkheden. Tijdens uw huwelijksdag zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot autoversiering, waaronder:

  •  5 ballonafmetingen
  •  Een standaard ballon
  •  Een harten ballon
  •  Een print op de ballonnen
  •  39 verschillende ballonkleuren
  •  Uw eigen ballon bedrukking

Het maakt niet uit of u kiest voor 3, 5, 7 of 9 ballonnen in uw autoversiering. De ballonnendecoratie kan altijd worden aangevuld door knuffels of een enkele bloem. Zo geeft u net die persoonlijke touch aan.

Autoversiering 3 ballonnen
Vanaf € 3,-

Autoversiering 5 ballonnen
Vanaf € 3,50

Autoversiering 7 ballonnen
Vanaf € 4,-

Autoversiering 9 ballonnen
Vanaf € 4,50